Teki

inlägg från februari 2009

Kategori: Allmänt

Natt rundan måndag, februari 23rd, 2009
Idag gick kvälls(natt) rundan jätte bra Kiba gick så otroligt fint i kopplet , matte är såå stolt. Och Tea som inte gillar andra hunden när hon har koppel på sig skötte sig jätte bra när vi mötte en jack Russel. Sen så kom det även en tax och tea skötte sig utomordentligt även då så är riktigt nöjd perfekt runda, min lilla sessa <3.
snöö = Lyckliga hundar :D

Grattis till vår hjälpande tass! lördag, februari 21st, 2009
 Vi vill rikta ett tack & ett ben till vår hjälpande tass och valpflicka (nanny) Leona som blir hela 4 år idag! HipHip Hurra :D Sen har det även kommit mera snö :D:D och det är inte slut på härligheten än hoppas det kommer massa mer, frågan är bara vem som är gladast jag eller hundarna? :)

Äventyret till öglunda lördag, februari 21st, 2009
Då vi har kommit hem med en smärre chock och vår kamera blev alldeles förskräckt när den fick reda på vart vårat äventyr skulle gå idag så den stannade medgörligt hemma.

Så får ni ett citat ur frikas blogg med länk, så ni där kan fortsätta läsa historien.. "Besök hos de Öglundska trollen Idag gav vi oss iväg för att besöka de Öglundska trollen. Sebastian, Emma, Fredrik, jag och tre av våra kamphundar som vi tog med för att skydda oss från eventuella faror. Vägen upp var fruktansvärd. Den 90 grader branta backen tog knäcken på oss och inte nog med det, en två meter lång fisk med huggtänder försökte slita huvudet på våran minsta kamphund Aiko. Och tur var det väl att det var han, han var så liten att fisken blev förvirrad och missade. Tea, den mellersta men äldsta kamphunden tog tillfället i akt och hoppade upp på fiskens rygg. Fisken försökte hugga henne men..."

Alla Hjärtan <3 fredag, februari 20th, 2009
Dagen började med frukost på sängen från mina underbara, sedan fortsatte det med en blombukett :) och efter dusch och lite sådant så fick jag en hemlig resa, så vi packade ihop oss i bilen och fick med ett “litet” extra hjärta denna dagen nämligen Leona. Resan gick till silverfallen med varmchoklad, baguette och självklart kameran :D Senare när vi kom hem blev det middag , film (jag fick äran att välja film) och massa massa mys! En helt perfekt alla <3 dag!

Förvånad fredag, februari 13th, 2009
Är faktiskt hyfsat förvånad (dock på ett bra sätt) att snön fortfarande ligger kvar :D Under sportlovet tog vi en tur i skogen med Ulle, Jenny, Emelie & Wilda (kibas mamma), Det var jätte trevligt och hundarna var överlyckliga :) man ser verkligen hur lika personligheter dom har & rumpor.

Snö och speedade hundar! måndag, februari 9th, 2009
Nu har det ytterligare en gång fallit snö till marken som kommer resultera i slask och super blöta/skitiga hundar! :roll: Tea är iof en väldigt lycklig varelse när det kommer snö, dock skall det helst vara puder. Kramsnö är ju väldigt kul med men som Bichon kan man bara springa i max 10 sek utan overall sen blir det snarare försök till att paddla sig framåt. Då benen inte längre är små och nätta utan har en omkrets på 20-30 cm.. Men idag var dom iaf väldigt glada det var 0’C och fin mjuk snö som trillade av Bichon benen, och Lagotto ben behöver ju inte bry sig om sådant trams det var väll snarare mer koncentration på att få med sig alla fyra benen som gällde för kiba. Idag hade vi även med kameran så vi fick några fina bilder på hundarna som vi lägger upp längre ner i inlägget! I torsdags blev äntligen vårat besök hos Ulle av Och vilket kärt återseende det blev, till en början var det lite fundersamma blickar om vad det var för någon krullig sak som luktade så gott och försökte fostra honom direkt när han kom innanför grinden. Wilda däremot tog inte miste på att det var hennes “lilla” monster som var tillbaks för ett besök i Gudhem. Hon var på och fostrade på en gång sedan blev det lek och massa (och då menar jag MASSA) spring :lol: Någon som blev väldigt glad mer var såklart Ulle, och kiba tackar inte nej till pussar och gos. Sedan när det var kisse paus för pojken så stod det en förvånad Jennie (tror inte jag är helt ute och cyklar nu vad det gäller namn det är inte min starka sida) iaf när kiba märkte detta så var det pussar hej vilt, så han måste definitivt känt igen henne :) Sedan bestämde vi även att vi skall börja gå skogs promenader och sådant ihop och sedan till hösten blir det ut och leta svamp :) Så det ser vi absolut fram emot! förhoppningsvis kanske redan nästa helg. Juste!! Sedan fick vi ett otroligt kul meddelande från Eva om att det eventuellt blir en valpträff till våren! w000t Hur underbart som helst!!! ska bli så kul och se alla bröder och Ewa igen. Vi har även kommit in på vårens Valpkurs som börjar den 28:e! Nåväl nu får det vara nog med mitt babblande! Och in med mera bilder!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: