Teki

Hejdå Skara

Kategori: Hemmet

Ja vad säger man?

Hejdå skara
Hej skövde

För vi skall flytta till en underbar 2:a i skövde med TRÄDGÅRD!!
trädgården kanske inte är så stor men de gör inget helt underbart är det iaf.
"2:a med liten trädgård och inglasad balkong."

Om cirkus 2 veckor får vi nyckeln och då börjar renoveringen, blir före och efter bilder här sen.

Lyckliga hundar?  oh ja, oh ja
Lyckliga matte och husse? oh ja, oh ja

Storlek: 2 Rum Och Kök
Storlek: 65 KVM
Typ: Bostadsrätt
Våning: 01
Byggår: 1975
Mån.avgift: 3 137 kr/mån

Lämna verkligheten

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det lite flykt från verkligheten då vi skall se Harry potter på bio med min älskade bäste vän Cissi, Josse & Eddie.
Kommer bli väldigt kul

Cissi är en vän jag alltid haft i vått och tortt sen långt tillbaka i tiden.
Och jag är mycket tacksam att du står ut med mig min älskade vän :P

Annars då?
Ja vi var på jula en väldigt kort tur och köpte regnställ åt fredrika som åker till flasterbo idag (hoppas ni får super kul och bra väder ^^) Lite avis är jag allt men fredrika åkte med ett löfte att ha kul åt oss med :D
Iaf när vi kom tillbaka efter denna väldigt korta turen hittar jag ost förpackningen på golvet?

Ja där va den inte när vi åkte, framför mig har jag även 3 runda hundar som ser belåtna ut.
Så Aiko Tea & Kiba har tryckt i sig en hel hushålls ost medans vi var på jula.
Som jag glömde ställa in när vi åkte (bra emma!)
Tea kom in och la sig på rygg i sängen sen och varenda gång man sa ost och tittade på henne så tittade hon genast åt ett annat håll väldigt diskret 

Nu jäklar

Kategori: Allmänt

3 Linjer sökta och 27 stependier

Hoppas någon av dessa går bra.

Puls

Kategori: Allmänt

Fan va kul det va att träna, vilken energi kick ^^
2 h av vad det nu är vi tränar gå in på Armbar och läs och tränare fredriks blogg!
vill bara studdsa runt fick frigöra en jäkla massa energi och de flödar fortfarande, helt sjuk känsla ^^

I like it

Woopa

Kategori: Allmänt

Sjökon kiba

Kategori: Allmänt


Nedslag

Kategori: Allmänt

Hur ska jag göra?

Min gymnasie skola har låst mig så hårt, och gav mig slut betyg fast det inte ens får va ett slut betyg utan skulle varit samlat betgs dokument. Och det finns inget som dom kan göra åt de nu detta resulterar i att jag inte har någon högskole kompetens, jag kan inte få det genom att läsa komvux för ämnena jag måste läsa finns på uddetor och jag måste få fram pengar för att läsa upp dem då varje kurs kostar 500:-
Jag får heller inget studiemedel när jag läser upp dom och ingen hjälp, jag får kursens innehåll och sen prov.
Hur ska jag kunna få pengar till det och om ja får pegar till de hur ska jag leva under tiden jag läser upp dem?
Och allt detta fick jag veta utav högskolan när jag sökte linjen jag ville gå. Uddetorp hade inga planer på att berätta detta för mig.

Jag kommer heller inte in på florist linjen för staden skara är för snåla för att köpa in utbildningar.

Visst det är delvis mitt fel jag borde läst upp mer ämnen innan jag tog studenten, men någon kunde väll åtminstone talat om att detta var de som skulle ske?

så ja hur ska jag kunna utbilda mig till något?

Hur ska jag göra?

Ja sitter här i skiten med min båt halvfull påväg te botten och fiskar efter stövlar.

Hur är ett liv utan hon?

Kategori: Allmänt

Låt se nu? nu går vi hand i hand jag och muntergöken så se upp för muntergöken..
Jag och mitt bittrare jag haha ne nu lurar jag ju er, jag har inget bittrare jag för till fället, det bittrare jag är ju jag.

Instabil e förnamnet till fröken humör, och hon och jag kommer inte så bra överrens då en händelse kan förstöra en hel dag. När jag var liten var hon värre för då var jag inte tillräckligt stark för att tygla henne och när hon tog/tar över till fullo är det som en riktigt dålig dröm när du inte har kontroll över något och sedan när du vaknar minns du ungefär hälften.

Jag vill aldrig till fullo tänka tillbaka till min barndom för då kommer hon jag hör henne tidigt, hon börjar sjunga när hon dansar fram till sin kontroll hytt då är hon glad, glad att få komma lös. Tänker jag då vidare på hur barn tror även de kallades kompisar? som triggar fram henne gång på gång för att det är kul att titta på.. så kryper hon fram igen långsamt men säkert. Men framför barnen då kom hon i sitt esse tänk att få visa upp sin finaste dans vilken lycka, och dom vuxna i närheten håller fast mig och det går inte jag får panik ja måste komma bort jag måste få bort henne men hon blir större och större Dansar bättre och bättre och självklart sjunger hon starkare och finare för varje ton. Sedan kommer hon till slutet av föreställningen och då brister allt jag orkar inte mer.
så liten och bara gråter för det är det enda jag har kvar, Varför förstår ingen?
En femåring med nalle-puh på byxorna bara för att hon hade nalle puh byxor eller på en lektion för dom andra kompisarna har tråkigt.

Klart att det är fel på dig ingen förstår ingen annan har en hon, inte konstigt att du inte får några vänner du är ju en leksak dom ska väll inte ha vänner? du plockas fram för att roa andra.

Fortfarande ingen som förstår, ett psyko, mentalt störd, idiot, socialt missanpassad.
Be mig definera mig själv och jag säger glad, orden ovanför är några av de ord som beskrivet min personlighet i 20 år
från andra. vadå glad? skit snack det här är du, beskriv dig rätt. Hur kan folk runt om mig haft fel i 20 år? det är svårt att inse sanningen kanske dax att börja nu.

Det gör ont och det sitter kvar men nu är det mest gråt och nu får hon vara med hela tiden för att ingen ska få trigga fram henne. Hon sjunger och sången är mitt skydd även om den är svag så kan ingen röra mig och så länge jag har min flicka som kan titta på mig med dom mörka ögonen och förstå. då kommer ingen åt jag, flickan och hon är orörbara.

Finns det inte någon som kan förstå? eller är det utom hopp du är nog ensam och kommer va det så länge hon finns.
Hur gör man för att få vänner? Hur blir man normal? Hur färgar man sin värld?

Hur är ett liv utan en hon?


Gör mig speciell

Kategori: Allmänt

Så har vi kommit hem Jag,Sebastian, Tea , Kiba & min ena sko utan sula (hmm kiba vart kan den ha tagit vägen)

Vi har varit hos Freddy ,Fredrik & aiko givetvis, vi har käkat tacos & kollat på Push bra film dock borde de komma en uppföljare.
Gillar filmer som låter fantasin flöda och gör personer speciella.

Får se vart världen för oss imorgon, vill skapa något men tyvärr får jag nog inse att jag inte är bra på sådant inte så bra som jag vill iaf.. Det enda som jag är riktigt bra på är musik och inte sjunga utan spela instrument tråkigt om man inte har intresse för det men så sannt är det.

Jag vill med vara häpnandsväckande duktig på något, bara lite speciell åtminstone istället för en socialt missanpassad sjöko med deperitions svackor som försvinner i mängden.

well tack för en trevlig kväll folk.

Dumma varelse

Kategori: Tea

När tea var ute på sin fina förgyllda morgon promenad och precis skulle sätta sig och sprida lite gyllene vatten efter hon hittat sin mycket nogrant utvalda plats.
Vilket givetvis är en mycket viktig rutin på varje morgonrunda.

Då helt plöstlig kom ett mycket starkt oljud ifrom av en knall precis bakom henne och den försökte äta upp henne, ja detta var hon helt säker på så hon började skälla så mycket hon kunde och sedan med ett triumferande lende spatserade hon stolt där ifrån då hon lyckats skrämma iväg den dumma varelsen som smög på henne bakifrån och sen small för att enbart förstöra hennes morgon runda med matte.

Far o flyg

Kategori: Allmänt

Nu har den lilla älskade damen flygit hem igen, efter fem dagar av bus, spring, bad, charlie & lola, nya kompisar och doppande av bollar i akvarier så är det slut.

For till Trollhättan imorses och lämna lill trollet då fick vi även träffa vår gud son(?) Rasmus en riktig goding är det.
Moster snygging.

Sebastian införskaffade ett par skor och jag fick snällt gå bredvid och titta fick en glass sen för jag var duktig (dock av min älskade syster inte från sebastian oh nej då )

Min man har även börjat blogga här.

Ja efter ett osammanhängande inlägg så kryper man till kojs snart och flyr från min fisande sjöko som ligger och försöker förgifta hela lägenhets längan suck. (har även kommit underfund med att ja har en kroppsform som en sjöko, smickrande ohja oerhört söta djur de där så antar att kiba fått lite vett från mamma)


Rasmus


Amanda på min student